Wimperextensions

WIMPEREXTENSIONS

CLASSIC (One by one)
Bij de classic One by one teckniek wordt er 1 extensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt gekeken naar welke styling het beste bij uw ogen past en welke dikte en lengte mogelijk is voor uw natuurlijke wimpers. Met de One by one teckniek wordt vooral lengte gecreëerd.

VOLUME
Volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! Volume wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Hierbij worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt waardoor het niet zwaar en schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Bij deze techniek kunnen er 2 tot 6 haartjes (als een waaiertje met de hand gemaakt) aan één natuurlijke wimper worden bevestigd waardoor je nog meer volume creëert. Dit is niet vergelijkbaar met de ouderwetse vooraf gemaakte plukjes van vroeger! Met deze techniek kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Deze techniek kan ook gebruikt worden voor een ultra natuurlijke look.

HYBRIDE
Met de Hybride methode wordt een combinatie gecreëerd tussen de One by one en Volume teckniek.

VERZORGING
De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water. Zo kan de lijm volledig uitharden en hechten.

De eerste 24 uur na de behandeling je gezicht niet stomen, niet zwemmen en geen sauna bezoek.

Laat de wimpers na douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

U hoeft geen mascara te gebruiken. Als u dat toch wilt kunt u eventueel mascara op waterbasis aan de uiteinde van uw wimpers aanbrengen. (Nooit aan de aanhechting en geen waterproof mascara!)

Vermijd olie vrije producten rondom de ogen, in foundation, eyeliner of oogpotlood zit ook olie.

Door olieproducten kan de hechting niet gegarandeerd worden. De lijm kan hierdoor loslaten en de extension valt uit. Houd hierbij ook rekening met oog crème.

Gebruik alleen oog make up remover op waterbasis. (In de salon te verkrijgen)

Vermijd het wrijven in ogen of trekken aan de wimperhaartjes. Dit kan de natuurlijke wimper beschadigen.

Laat de wimperextensions professioneel verwijderen in de salon om beschadiging aan uw natuurlijke wimpers te voorkomen.

Indien nodig kun je de wimpers met een wimperborsteltje in model brengen. Deze krijgt u van ons mee na de behandeling.